Arbejdsliv
Hurra! Cecilie Fihl fylder 1 år!

Hurra! Cecilie Fihl fylder 1 år!

I dag. For ét år siden. En januar aften. Et CVR-nummer født. Mit<3..

Tænk sig? Allerede ét helt år er gået? Vinter, forår, sommer.. Og nu: vinter igen. Og på den tid er det lille erhvervsnummer gået fra at ligge klar. Som et frø i dvale. Til at rodfæste sig. Gro. Og siden blive til det træ, som nu bærer min virksomheds hovedkontor. Stolt, og stærkt. Som et klatretræ bærer sit træhus. It´s meant to be<3

For det føles vitterligt sådan! Meant to be. Også selvom, at alting jo i virkeligheden stadigvæk er spritnyt?! Jov, jov, hehe, virksomheden har været i verden et helt år. Men først for ganske nyligt: en del af verden.

Med momsregistreringer, der ikke længere kun består af 0’er. Stor dag! Et Business Debit, placeret andenforrest i kortholderen. Og en vaskeægte erhvervskonto! Og. Et regnskab. Nu med faktisk regnskab i (mit excel-ark har gloet lidt tomt på mig.. Men se bare Cru’xcella (har døbt mit regneark), vi er in business! Og hurtigere, end vi egentlig havde turde håbe på!).

Min lille enkeltmandsvirksomhed har liv og puls! Og i 2022 bliver det (fingers crossed!) endnu vildere!

Cecilie Fihl i 2022

Jeg aner i øvrigt ikke, om det er spændende for jer at kigge med i? Min forretningsplan? Men nu får I den, og så skal I altså endelig skrive, hvis der går lidt for meget business i den? Det er bare så edder-spændende (hehe, muligvis kun for mig?)!! Så nu får I hovedoverskrifterne. Mål for Cecilie Fihl i 2022 (lad manifestationen (målrettet hyperfokus?) begynde!

For det allerførste er målet: at beholde min nuværende kunde. Alfa Omega. Intet mindre!<3 Herefter: at finde 1-2 kunder mere. Alt efter opgavens omfang. Og ønskelisten, den næsten hemmelige ønskeliste, ligger øverst i skuffen! Ih, hvor ville jeg gerne fortælle! Men. Nok om det for nu<3

Og og.. lykkedes det. Med både kunde-landet og kunde(r)-ny. Så bliver næste skridt på rejsen: at kigge på at ansætte Cecilie Fihls første medarbejder i 2022! En kontor-assistent, of sorts.

Det bliver helt sikkert også noget ganske andet? Tænk sig? At gå fra at være ene, til at være leder. Og i lige så høj grad: til at være en del af et team. Det er jeg selvfølgelig allerede, når jeg er på opgave. Og hvilket team! Men med flere grene i min virksomhed (blandt andet bloggen her, og @cecilie_fihl), så kommer det helt sikkert også til at kunne noget med en sparringspartner her. Fordi jeg vil så umådeligt gerne være tilstede også dér (og hér)! Og det skal der også investeres i, i 2022!

Mål og drømme, måske for et helt år? Måske for 3 måneder? Måske for 2? Ingen ved det endnu. Og det er altså også en stor del af det sjove ved det selvstændige liv! Ingen kender i morgen. Og mulighederne er tilstede som aldrig før. Det handler bare om at navigere i det hele. Og lige præcis dét kunne to hoveder helt sikkert klare bedre end ét?<3 Drømme og håb. Sagt højt<3

Og med det. 2022s første skriv.

Velkommen tilbage, derude<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *